Hovedhuset

11 opredte senge fordelt på 5 værelser, plus en babyseng.

Derudover er der mulighed for opredning på hemsen over stuen til 2 personer. Så i alt kan der overnatte 13 personer i hovedhuset.

Der er et stort badeværelse samt et mindre badeværelse. Der er også en rummelig entré med ekstra bordplads. I den store spisestue er der plads til at dække op til 16 personer ved spisebordet. I køkkenet er der også plads til 8 personer ved det store spisebord, hvor I kan nyde den skønne udsigt gennem de store vinduer og have direkte adgang til den store østvendte terrasse. På første sal er der en stor stue med mange møbler og hyggekroge samt en fantastisk udsigt fra gavlen. Mod vest er der en stor terrasse med bord, stole, markise og gasgrill.

Det er nemt for jer at pakke, når I lejer Lundseje hovedhus.

Der er ekstra faciliteter: Alt hvad der er af krydderier, mel, sukker, olie osv. i det store landkøkken kan frit benyttes. Køkkenet er udstyret med ovn, mikroovn, komfur, indbygget frituregryde, stort køleskab og opvaskemaskine. I baggangen er der en stor fryser. Der er også et stort spisekammer ved siden af køkkenet, hvor I kan opbevare jeres mad osv. Der er også en vaskemaskine og tørretumbler til rådighed.

Der er håndklæder, bodyshampoo og selvfølgelig viskestykker og klude mv.

 

Kontakt · Lundseje.dk · Hyllerødvej 4 · 8783 Hornsyld · Telefon: 53 56 30 12 · E-mail: irene@irenesimonsen.dk - CVR: 11199046